PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 08 | 1 |

Tytuł artykułu

Obniżenie poziomu białka ogólnego o około 30% w pełnoporcjowych mieszankach dla brojlerów przy zastosowaniu dodatku aminokwasów syntetycznych

Warianty tytułu

EN
Reduced by 30% protein level and synthetic amino acid supplementation of complete feed mixtures for broiler chickens
DE
Senkung des Rohproteinniveaus in Kraftfuttermischungen fur Broiler um etwa 30% bei Anwendung einer synthetischen Aminosaurenzugabe

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
DE
RU

Wydawca

-

Rocznik

Tom

08

Numer

1

Opis fizyczny

s.209-219,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-915c4da2-6907-4793-b14e-abfde03c4eb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.