PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 3(30) |
Tytuł artykułu

Characteristics of aroma compounds and selected factors shaping their stability in food with reduced fat content

Autorzy
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka substancji zapachowych oraz wybrane czynniki kształtujące ich stabilność w żywności o obniżonej zawartości tłuszczu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
p.9-19,fig.,ref.
Twórcy
  • West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91080f8d-b6b3-40b5-886f-e7af7b68f60d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.