PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 4 |
Tytuł artykułu

Study on the acrylamide content in selected groups of food products

Warianty tytułu
PL
Badania zawartości akrylamidu w wybranych grupach produktów spożywczych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
4
Opis fizyczny
p.60-66,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91072042-6db0-4893-9686-3d55ed2a821b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.