Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
4
|
Tytuł artykułu
Study on the acrylamide content in selected groups of food products
Autorzy
Michalak J.
,
Gujska E.
,
Czarnowska M.
,
Nowak F.
Warianty tytułu
PL
Badania zawartości akrylamidu w wybranych grupach produktów spożywczych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
acrylamide content
food safety
food processing
thermal processing
food product
monitoring
European Union
recommendation
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
4
Opis fizyczny
p.60-66,fig.,ref.
Twórcy
autor
Michalak J.
Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
Gujska E.
Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
Czarnowska M.
Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
Nowak F.
Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91072042-6db0-4893-9686-3d55ed2a821b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.