PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 4 |

Tytuł artykułu

Study on the acrylamide content in selected groups of food products

Warianty tytułu

PL
Badania zawartości akrylamidu w wybranych grupach produktów spożywczych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

4

Opis fizyczny

p.60-66,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-91072042-6db0-4893-9686-3d55ed2a821b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.