Warianty tytułu
Badania zawartości akrylamidu w wybranych grupach produktów spożywczych
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
p.60-66,fig.,ref.
Twórcy
autor
- Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
- Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
- Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
autor
- Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-743 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91072042-6db0-4893-9686-3d55ed2a821b