PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 55 | 06 |
Tytuł artykułu

Trendy w rozwoju technologii browarniczej - surowce, mikrobiologia, proces i jakość piwa

Warianty tytułu
EN
Trends in development of the brewing technology - raw materials, microbiology, process and quality of beer
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
55
Numer
06
Opis fizyczny
s.26-27,fot.
Twórcy
  • Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
  • Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-90ea39cd-dd17-43cd-b4c5-f69fdcf5f179
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.