Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2015
|
63
|
05
|
Tytuł artykułu
Jak wykorzystać piec piekarski do klimatyzacji. Cz.2. Woda, sól i próżnia, czyli jak działa absorpcyjny agregat chłodniczy
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
piece piekarskie
klimatyzacja
agregaty absorpcyjne
agregaty chlodnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2015
Tom
63
Numer
05
Opis fizyczny
s.30-32,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-90d70031-cbd0-4d95-9929-79202a3958fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.