Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
03-04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03-04
artykuł:
Mikroflora w ryzach opakowania
(
Szymanska A.
,
Mieszkowska A.
)
artykuł:
Ostatni Mohikanin w branży
artykuł:
Białko z soi
artykuł:
Akademia robotyzacji
(
Kania A.
)
artykuł:
Dobrze zapakowane. Systemy pakowania, które zrewolucjonizowały rynek
(
Przetaczek-Roznowska I.
)
artykuł:
Odżywcza wartość dodana - cz. II
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Nieszczęsne tłuszcze
(
Kladz F.
)
artykuł:
Warto spróbować robotyzować. Rozmowa z prezesem firmy Wikpol, Zbigniewem Kominkiem
(
Kania A.
)
artykuł:
Platforma wymiany informacji biznesowej
artykuł:
Komputerowa analiza obrazu w technologii mięsa
(
Dasiewicz K.
,
Chmiel M.
)
artykuł:
Rozwiązania dla transportu wewnętrznego. Ergonomia na 4 kółkach
(
Jozwiak Z. W.
)
artykuł:
Nowa generacja rejestratorów Testo. Rejestracja temperatury, wilgotności i ciśnienia absolutnego
artykuł:
Chłód w zakładzie mięsnym
(
Wulkner A.
)
artykuł:
Drogocenny odpad
(
Sobczak-Kupiec A.
)
artykuł:
Laboratorium na linii produkcji
(
Kubacki S.
,
Kos S.
)
artykuł:
Wędlina prawie jak jogurt czyli rzecz o probiotykach
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
,
Grala R.
)
artykuł:
Optymalny czynnik chłodniczy
(
Michalski G.
)
artykuł:
Pracownik ze Wschodu. Zmiany na rynku pracy
(
Wafflard Z.
)
artykuł:
Brytyjsko-Polskie 4. Forum Rynku Spożywczego
(
Mikorska M.
)
artykuł:
Ważne zapisy w umowie dostawy/sprzedaży
(
Szczepanska I.
)
artykuł:
Znakowanie wartością odżywczą - szkolenie
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.