Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Effect of processing conditions and concentration of water and milk suspensions on the dynamic viscosity of corn-cranberry gluten-free instant gruels
(
Krecisz M.
,
Wojtowicz A.
)
artykuł:
Porównanie właściwości fizycznych pieczywa pszennego z ciasta wytworzonego metodą jedno- i dwufazową z dodatkiem mąki zaparzanej
(
Wojcik M.
,
Rozylo R.
,
Ziemichod A.
,
Lysiak G.
)
artykuł:
Stan fizyczny gleb Parku Ludowego w Lublinie
(
Jaroszuk-Sierocinska M.
,
Slowińska-Jurkiewicz A.
)
artykuł:
Morphological characteristics and nutritional value of purple-coloured storage roots of carrots protected with a biofungicide
(
Majkowska-Gadomska J.
,
Dobrowolski A.
,
Mikulewicz E.
)
artykuł:
Współzależności między cechami fizycznymi nasion jodły pospolitej
(
Kaliniewicz Z.
,
Mankowski S.
,
Tylek P.
,
Krzysiak Z.
,
Peda W.
)
artykuł:
Assessment of the use of flour from the grain of spring common wheat cultivated under organic farming for pasta production
(
Gonda M.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Jonczyk K.
)
artykuł:
The effect of application of biopreparations and fungicides on the yield and selected parameters of seed value of seed potatoes
(
Pszczolkowski P.
,
Sawicka B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.