PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 10 | 4 |
Tytuł artykułu

Food quality and its conditionings

Autorzy
Warianty tytułu
PL
Jakość żywności i jej uwarunkowania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
p.43-54,ref.,
Twórcy
autor
  • Department of Quality and Knowledge Management, Faculty of Economics, Marie Curie-Sklodowska University in Lublin, pl.Marii Curie-Sklodowskiej 5, 20-031 Lublin, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8f5f39eb-602f-45b0-8748-4c476de2afc7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.