Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1988
|
39
|
4
|
Tytuł artykułu
Zawartość histaminy w wybranych środkach spożywczych
Autorzy
Ganowiak Z.
,
Gajewska R.
,
Lipka E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
SODERZHANIE GISTAMINA W IZBRANNYKH PITATEL’NYKH SREDSTWAKH
EN
HISTAMINE CONTENT OF CERTAIN FOOD PRODUCTS
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
histamina
srodki spozywcze
ryby wedzone
konserwy rybne
bezpieczenstwo zywnosci
zanieczyszczenia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1988
Tom
39
Numer
4
Opis fizyczny
s.282-290,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ganowiak Z.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gańsku, Al.K.Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
Gajewska R.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gańsku, Al.K.Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
Lipka E.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gańsku, Al.K.Marksa 107, 80-416 Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8f2c26ce-2568-47f6-80b3-eb09ed63eda0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.