PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 39 | 05 |

Tytuł artykułu

Peklowanie mięsa odzyskanego mechanicznie z tuszek kur i indyków

Warianty tytułu

EN
Curing of mecha nically deboned meat obtained from hen and turkey carcasses

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

05

Opis fizyczny

s.300-303,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Wydział Technologii Żywności, SGGW-AR, ul. Grochowska 272, 03-849 Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Wydział Technologii Żywności, SGGW-AR, ul. Grochowska 272, 03-849 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8f2ad1e4-44e0-433e-9c16-ff510fe4fc8b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.