Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1989
|
24
|
02-03
|
Tytuł artykułu
Czynniki warunkujące trwałość kurcząt przechowywanych w środowisku CO2
Autorzy
Krala L.
,
Niedzielski Z.s
Warianty tytułu
RU
Faktory obuslowliwajushhie prochnostcypljat khranimykh w srede CO2
EN
Factors determining durability of chicken stored in CO2 enviroment
FR
Les facteurs ayant influence sur le bon stockage des poulets stockes a l’ambiance CO2
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
FR
Słowa kluczowe
PL
kurczeta
brojlery
ubojnie
mieso drobiowe
obrobka chemiczna
pH
aminokwasy
aldehydy
wskazniki sensoryczne
chlodnictwo
gazy ochronne
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1989
Tom
24
Numer
02-03
Opis fizyczny
s.10-14,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krala L.
Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Niedzielski Z.s
Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8eb9024b-e2aa-48d8-af52-c2cf70603b1d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.