Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1962
|
13
|
2
|
Tytuł artykułu
Badania nad składem aminokwasowym i uzupełnianiem się białek produktów spożywczych z zastosowaniem ilościowej chromatografii bibułowej. Część II. Ilościowe badania roztworów czystych aminokwasów
Autorzy
Muszkatowa B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Issledovanija nad aminokislotnym sostavom i dopolnjajushhikhsja belkov pishhevykh produktov primenjaja kolichestvennuju khromatografiju na bumage
EN
Studies on amino acid composition and protein supplementation in foods with the use of paper chromatography
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
sklad aminokwasowy
bialka
badania ilosciowe
chromatografia bibulowa
EN
food product
amino acid composition
protein
quantitative study
paper chromatography
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1962
Tom
13
Numer
2
Opis fizyczny
s.151-160,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Muszkatowa B.
Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8e8dac90-27ed-46f1-b977-024a8efdee08
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.