Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2017
Tom
65
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Śnieżynka
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Piekarzy, czy wiesz, że... kwas piekarski nie zawsze jest wystarczająco i właściwie zakwaszony? Jak osiagąć dobry rezultat i jaki to ma wpływ na jakość wyrobu końcowego?
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Świąteczny tort cynamonowo-malinowy
artykuł:
Porady prawne. Jeden przelew zamiast trzech - czy jest się z czego cieszyć?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Sprawy z pozoru drobne są jednak prawnie uregulowane
(
Gubala W.
)
artykuł:
Fantastyka and Fantasy
artykuł:
Historia wyjątkowej miłości, czyli jak Jowita Woszczyńska połączyła świat kawy i czekolady
artykuł:
Marcepanowe figurki. Aniołek
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Koniec roku - czas na podsumowania i refleksje
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Marka i tożsamość marki
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Dynamiczny rozwój rynku żywności ekologicznej i naturalnej
(
A.L.
)
artykuł:
Święta z KOMPLET Polska
artykuł:
Minimax maszyny do ciastek
artykuł:
Znaczenie korporacji transnarodowych w przemyśle cukierniczym
(
A.L.
)
artykuł:
Sposoby na promocję w Internecie sklepu z pieczywem
(
Pietka A.
)
artykuł:
Piece termoolejowe wsadowe
artykuł:
Sukces zespołu fachowców
artykuł:
Kolekcja pierniczków Gold and Pearl
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Wino. Rheingau - cudowne dzieło Stwórcy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Akademia mistrza. Historia z chlebem w tle
artykuł:
Przekąska miesiąca. Klasyczna francuska tarta cebulowa - Quiche a l'oignon
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Paneum - opowieść o chlebie
artykuł:
"Pszczółka" - chwile słodkiej beztroski
artykuł:
Kultury starterowe gwarancją udanych wypieków
artykuł:
Producenci żywności mogą i powinni wpływać na zdrowe żywienie Polaków
(
A.L.
)
artykuł:
Rola pieczywa w żywieniu kobiety ciężarnej
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Nieprowadzenie ewidencji czasu pracy może być kosztowne
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Narzędziownia menedżera. Część 2. Srategia i Marketing. Odc. 6. Gdy myślimy nad modelem biznesowym...(3)
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Porady prawne. Jednorazowa amortyzacja = wyliczanie pomocy publicznej
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Nowoczesne piekarstwo, nowoczesny piekarz
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
Obowiązek, czy dobrze pojęta przezorność?
(
Gubala W.
)
artykuł:
Dekoracje świąteczne z klasą
(
Nowak-Wicherska J.
)
artykuł:
Receptura KOMPLET. "Piernikowe miodzio z bakaliami"
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
(
Weber M.
)
artykuł:
Zakład w Straduni k.Opola ruszył po inwestycji
artykuł:
Tradycyjne pierniki
artykuł:
Porady prawne. JPK obowiązkowy dla wszystkich - zostało niewiele czasu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Mediolan - impreza na bogato
artykuł:
Karmel. Lekcja 110. Zegar kominkowy - cz.3
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Dlaczego należy jeśćchleb? Czy pieczywo tuczy?
(
Szafulera W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.