Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Konsument może tylko zyskać!
(
Krzysztofik P.
)
artykuł:
Kawa podbija Polskę!
(
Krzysztofik P.
)
artykuł:
Branżowe sieci franczyzowe
(
Zarebska A.
)
artykuł:
Torty z nutą kakao i czekolady
(
Jablecka J.
,
Baralkiewicz K.
)
artykuł:
Włoska tradycja z Krakowa
artykuł:
Specjały w deszczu
(
Olchawa J.
)
artykuł:
Sprawdzanie systemu. Cz.III. Korzyści i trudności związane z wdrażaniem systemu HACCP
(
Mokrosinska K.
,
Malenta B.
)
artykuł:
Na cypryjskim stole
(
Karud W.
)
artykuł:
Kajmak klasyczny - oryginalna tradycja
artykuł:
Szkocka piekarnia
(
Halagarda M.
)
artykuł:
Kolejne etapy
(
Kaczorowski K.
)
artykuł:
Nie tylko chałwa
(
Bielawska-Pekala A.
)
artykuł:
Słodko-gorzkie skarby ziarna
(
Chojnowski M.
)
artykuł:
Dobry chleb
(
Swiderska M.
)
artykuł:
Pieczywo południa Europy. Cz.II
(
Konkol S.
)
artykuł:
Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXXI. Polski chleb - rewitalizacja
(
Wybierala A. R.
)
artykuł:
Jesienne spotkania
artykuł:
Herbaciane rytuały
(
Zurek K.
)
artykuł:
XXVIII Konferencja w Krynicy Morskiej
(
Kot M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.