Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
2004
|
15
|
Tytuł artykułu
Wpływ czynników genetycznych i środowiskowych na jakość wieprzowiny
Autorzy
Migdal W.
,
Pasciak P.
,
Gardzinska A.
,
Borowicz T.
,
Pieszka M.
,
Wojtysiak D.
Warianty tytułu
EN
Effect of genetic and environmental factors on the quality of porcine meat - a review
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
mieso wieprzowe
jakosc
czynniki genetyczne
czynniki srodowiska
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2004
Numer
15
Opis fizyczny
s.103-118,bibliogr.
Twórcy
autor
Migdal W.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Akademia Rolnicza w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Pasciak P.
autor
Gardzinska A.
autor
Borowicz T.
autor
Pieszka M.
autor
Wojtysiak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8e3ea4b6-20be-470f-820f-ae68cccaf4ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.