Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Monografie. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
2012
|
143
|
Tytuł artykułu
Oddziaływanie jonów Cr(III) na dynamikę i efekty fermentacji zacierów kukurydzianych VHG
Autorzy
Kawa-Rygielska J.
Warianty tytułu
EN
The influence of Cr(III) ions on dynamics and fermentation effects of VHG corn mashes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl fermentacyjny
zaciery kukurydziane
zacier o wysokiej zawartosci surowca
suplementacja chromem
chrom trojwartosciowy
fermentacja etanolowa
drozdze gorzelnicze
Saccharomyces cerevisiae
Saccharomyces diastaticus
Schwanniomyces occidentalis
dynamika fermentacji
Wydawca
-
Czasopismo
Monografie. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rocznik
2012
Numer
143
Opis fizyczny
s.1-109,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kawa-Rygielska J.
Zakład Technologii Fermentacji, Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8de68a6a-14f1-4862-a9d6-6faafb848a50
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.