PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 19 | 4 |

Tytuł artykułu

Pozostałości chlorowanych węglowodorów w tłuszczu, tkance mięsnej oraz wątrobie dzika i zająca

Warianty tytułu

RU
Ostatki khlorirovannykh uglevodorodov v zhire, myshechnojj tkani i v pecheni kabana i zajjca
EN
Residues of chlorinated hydrocarbons in fat, muscle tissue and liver of wild boar and hare

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

4

Opis fizyczny

s.276-280,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Technologii Mięsa i Produktów Zwierzęcych, Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
autor
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Technologii Mięsa i Produktów Zwierzęcych, Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Technologii Mięsa i Produktów Zwierzęcych, Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Zakład Technologii Mięsa i Produktów Zwierzęcych, Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl.43, 10-730 Olsztyn-Kortowo

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8dc0eac9-c7d1-450e-ade0-3ac670f46070
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.