PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2019 | 07 |
Tytuł artykułu

Wybrane parametry oceny konsumenckiej mięsa drobiu wodnego, cz. II

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
07
Opis fizyczny
s.28-31,rys.,fot.
Twórcy
autor
  • Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Stacja Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnego, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, Dworzyska
  • Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Stacja Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnego, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, Dworzyska
autor
  • Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Stacja Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnego, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, Dworzyska
autor
  • Discovery Polska Sp.z o.o., Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8d99442e-0642-4e17-8b73-4ec7815a83ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.