Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
2020
|
59
|
1
|
Tytuł artykułu
Bionanoceluloza – właściwości, pozyskiwanie i perspektywy zastosowania w przemyśle spożywczym
Autorzy
Oledzik R.
,
Walaszczyk E.
Warianty tytułu
EN
Bionanocellulose – properties, acquisition and perspectives of application in the food industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
polimery naturalne
celuloza bakteryjna
struktura chemiczna
biosynteza
Komagataeibacter xylinus
surowce odpadowe
hodowla bakterii
zastosowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
Rocznik
2020
Tom
59
Numer
1
Opis fizyczny
s.87-102,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Oledzik R.
Katedra Biotechnologii i Analizy Żywności, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, ul.Komandorska 118/120, 53-345 Wrocław
autor
Walaszczyk E.
Katedra Biotechnologii i Analizy Żywności, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, ul.Komandorska 118/120, 53-345 Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21307/PM-2020.59.1.008
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8d5f8d0e-2273-4143-95a4-8e7736067fec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.