Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Markery peptydowe na tropie mięsa i składników niemięsnych w produktach mięsnych. Peptydy na tropie...
(
Montowska M.
)
artykuł:
Współczesne trendy w konsumpcji mięsa
(
Kosicka-Gebska M.
,
Gebski J.
,
Kwiecinska K.
,
Jeznach M.
,
Tul-Krzyszczuk A.
)
artykuł:
Wpływ umowy CETA na handel rolno-spożywczy Polski z Kanadą. Trendy, gatunki, zagrożenia
(
Ambroziak L.
)
artykuł:
Wpływ dymu wędzarniczego na kształtowanie barwy przetworów mięsnych
(
Makala H.
)
artykuł:
Orzechy w codziennej diecie - wartości żywieniowe i prozdrowotne
(
Pachocka L.
,
Strozyk A.
)
artykuł:
Techniki drukowania opakowań artykułów spożywczych
(
Ruszkowska A.
,
Podsiadlo H.
)
artykuł:
Komputerowa analiza obrazu (KAO) w przemyśle mięsnym. Możliwości wykorzystania
(
Zmijewski R.
,
Pomianowski F. R.
)
artykuł:
Wpływ jonów miedzi na mikroflorę długo dojrzewających serów podpuszczkowych
(
Wisniewska K.
,
Reps A.
,
Skwarek A.
)
artykuł:
LNG jako alternatywne paliwo dla przemysłu spożywczego
(
Kowalska M.
,
Pazdzior M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.