Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
10
|
Tytuł artykułu
Dzisiaj trzeba inaczej. Czyli w jaki sposób powstają nowoczesne produkty spożywcze w oparciu o realne potrzeby konsumentów (nie tylko żywieniowe)?
Autorzy
Bernau-Lawniczak I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
produkt
produkty spozywcze
projektowanie produktow
orientacja na konsumenta
nowe produkty
potrzeby konsumenckie
marketing
korzysci zdrowotne
walory zywieniowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
10
Opis fizyczny
s.22-24,tab.,fot.
Twórcy
autor
Bernau-Lawniczak I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8c861d3f-137f-4bbc-9785-c5d5d337978a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.