Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
11-12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11-12
artykuł:
Badania podstawowe i wdrożeniowe w zakresie opracowania metody bezściekowej utylizacji gorzelniczego wywaru melasowego oraz jego konserwacji dla celów paszowych lub nawozowych
(
Sobczak E.
)
artykuł:
Zastosowanie współczynników równoważności w oznaczaniu twardości wody
(
Baraniak B.
)
artykuł:
Skład związków karbonylowych w spirytusch surowych i rektyfikowanych różnego pochodzenia surowcowego oraz ich wpływ na właściwości sensoryczne. Cz.II. Związki karbonylowe w spirytusach rektyfikowanych
(
Goj T.
)
artykuł:
Piwo jako napój sportowy
(
Komornicki J.
)
artykuł:
Rekuperacja ciepła w gorzelni rolniczej
(
Lukasiewicz J.
)
artykuł:
Aseptyczny rozlew soków owocowych - przegląd metod i nowych rozwiązań
(
Rembowski E.
)
artykuł:
Krajowe preparaty barwników czerwonych z buraka ćwikłowego
(
Czapski J.
,
Sobkowska E.
)
artykuł:
Wpływ niektórych czynników na aktywność drożdży piekrskich
(
Sobczak E.
)
artykuł:
Oddziaływanie polifenoli na pektyny w procesach pektynolizy soków jabłkowych
(
Mitek M.
,
Drzazga B.
)
artykuł:
Wybrane aspekty jakości krajowych przetworów pomidorowych
(
Jacorzynski B.
,
Matuszewska I.
)
artykuł:
Nikiel w żywności
(
Szteke B.
,
Czerniewicz M.
,
Jedrzejczak R.
,
Klos S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.