PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 34 | 2 |

Tytuł artykułu

The levels of essential usaturated fatty acids in human milk on the 2rd, 4th, 5th, and 6th days after labour

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Numer

2

Opis fizyczny

p.239-248,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Human Nutrition Physiology and Biochemistry, National Institute of Food and Nutrition, Powsinska 61/63, 02-903 Warsaw, Poland
  • Department of Infantile Diseases and Metabolic Diseases, School of Medicine, Warsaw, Poland
  • Department of Human Nutrition Physiology and Biochemistry, National Institute of Food and Nutrition, Powsinska 61/63, 02-903 Warsaw, Poland
  • Department of Infantile Diseases and Metabolic Diseases, School of Medicine, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Human Nutrition Physiology and Biochemistry, National Institute of Food and Nutrition, Powsinska 61/63, 02-903 Warsaw, Poland
  • Department of Infantile Diseases and Metabolic Diseases, School of Medicine, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Human Nutrition Physiology and Biochemistry, National Institute of Food and Nutrition, Powsinska 61/63, 02-903 Warsaw, Poland
  • Department of Infantile Diseases and Metabolic Diseases, School of Medicine, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8c265680-2985-4b60-86a8-dc3dd8a4e75f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.