PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 35 | 11 |

Tytuł artykułu

Wpływ wybranych dodatków oraz gatunków drożdży na efekty szeryzacji win owocowych metodami powierzchniowymi

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

35

Numer

11

Opis fizyczny

s.12-15,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8c0c48d8-96b6-403e-802a-a9d411d644ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.