Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2004
Tom
13/54
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Effect of electrical stimulation and age of animals on the quality of beef hams produced from semitendinosus muscle
(
Zywica R.
,
Banach J. K.
)
artykuł:
Effect of emulsifiers addition on dough properties, backing quality and microstructure of biscuits
(
Blaszczak W.
,
Fornal J.
,
Ramy A.
)
artykuł:
Relationship between meat quality traits and polymorphism of Myf-3 and Myf-4 genes in crossbred pigs
(
Kapelanski W.
,
Grajewska S.
,
Kuryl J.
,
Cieslak D.
,
Bocian M.
,
Hammermeister A.
)
artykuł:
Inhibition of broccoli lipoxygenase by some phenolic compounds - a short report
(
Baraniak B.
,
Krzepilko A.
)
artykuł:
Micellar electrokinetic chromatography (MEKC) of secoisolariciresinol diglucoside - a short report
(
Zdunczyk P.
,
Ciska E.
,
Amarowicz R.
)
artykuł:
Application of the solid phase microextraction (SPME) and gas chromatography (GC, GC/MS) in food analysis
(
Ligor M.
,
Wojcik J.
,
Buszewski B.
)
artykuł:
Evaluation of chemical composition of some Silphium L. species seeds as alternative foodstuff raw materials
(
Kowalski R.
,
Wiercinski J.
)
artykuł:
Structure and allergenicity of wheat gluten proteins - a review
(
Waga J.
)
artykuł:
Application of pea hulls for extrudate production
(
Rzedzicki Z.
,
Kozlowska H.
,
Troszynska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.