Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2005
|
03
|
Tytuł artykułu
Rozdrabnianie i mieszanie składników mięsnych
Autorzy
Pawlowski P.A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
rozdrabnianie
mieszanie
czerpaki
aktywatory
surowce podmrozone
konserwy
solanki
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Numer
03
Opis fizyczny
s.34
Twórcy
autor
Pawlowski P.A.
JA-MAR Sp.z o.o.,ul.Rolnicza 457, Dziekanów Nowy, 05-092, Łomianki, Łomianki
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8a0efcaf-3f3d-4960-ace8-55b4618c10a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.