Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Wydział Zootechniczny
1972
|
15
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza białka poekstrakcyjnej śruty z gorczycy i hydrolizowanej mączki z pierza
Autorzy
Gawecki K.
,
Lipinska H.
,
Torgowski J.
,
Tobias R.
Warianty tytułu
EN
Nutritive value of protein in some feeds from by-products determined by the method of gross protein value
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Wydział Zootechniczny
Rocznik
1972
Tom
15
Opis fizyczny
s.23-34,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gawecki K.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Lipinska H.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Torgowski J.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Tobias R.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-89dc6d50-42d7-44c0-9ad2-af8030df0de3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.