Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Wigilia inaczej
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Dlaczego chleb się kruszy?
(
Ziolkowski J.
)
artykuł:
Burgundia - nie tylko wina czerwone
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jakość pieczywa ma zachęcać do jego spożywania. Ale czy tak jest?
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Odroczony wypiek w kontekście technologii MIWE smartproof
(
Majdan W.
)
artykuł:
Czy piekarz musi wiedzieć co to jest mąka? Nowe zasady przeprowadzania egzaminów czeladniczych, mistrzowskich i sprawdzających
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Polecenie, coaching czy instruktaż - jak zarządzać skutecznie?
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Zatrudniamy pracowników
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Diamentowy jubileusz Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego i Chemicznego w Gdańsku
(
Lankiewicz H.
)
artykuł:
Ambasador - od 20 lat kreuje rynek. Rozmowa z wiceprezesem Krzysztofem Jakubowskim
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
Zarządzanie firmą ...czyli o motywowaniu i wykorzystaniu potencjału pracowników (Cz.IV)
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
Instalacje silosowe umożliwiają optymalizację dostaw mąki
(
Marek L.
)
artykuł:
Można i warto! - produkować funkcjonalny chleb owsiany
(
Rozmierska J.
,
Piasecka-Jozwiak K.
)
artykuł:
Warszawskie Święto Chleba
(
Leszczynska J.
)
artykuł:
"Fakty i mity o żywności i żywieniu"
artykuł:
"Czekolada and owoce" ... niejedno ma imię. Akademia Czekolady Callebaut
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
Wykorzystanie w branży piekarsko-cukierniczej genetycznie modyfikowanych surowców rolnych
(
Przezdziak M.
,
Walerianczyk E.
)
artykuł:
Temperowanie mas czekoladowych
(
Bohdan M.
)
artykuł:
Harmonijne połączenie tradycji i innowacji. Hack AG stawia na rozwiązania informatyczne firmy CSB-System
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.