PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 33 | 07 |

Tytuł artykułu

Zmiany wybranych właściwości fizycznych śmietanki w czasie jej przerobu

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

33

Numer

07

Opis fizyczny

s.11-13,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Produkcji Rolniczej w Rzeszowie, Akademia Rolnicza w Krakowie, Rzeszów
autor
  • Instytut Technologii Produkcji Rolniczej w Rzeszowie, Akademia Rolnicza w Krakowie, Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8997c81b-81fd-4ec5-84fc-b4a88a527f3a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.