PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 40 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ odmiany i wielkości główek na zawartość witaminy C w świeżej i mrożonej kapuście brukselskiej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
WLIJANIE PODWIDA I WELICHINY KOCHANOW NA SODERZHANIE WITAMINA C W SWEZHEJJ I MOROZHENNOJJ BRJUSSEL’SKOJJ KAPUSTE
EN
THE EFFECT OF THE VARIETY AND SIZE OF FRESH AND FROZEN BRUSSELS SPROUTS ON VITAMIN C CONTENT

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

40

Numer

3

Opis fizyczny

s.215-222,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Podłużna 3, Kraków
autor
  • Zakład Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Podłużna 3, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-89359422-2774-43d8-9824-2c81521a4dd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.