Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1989
|
40
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ odmiany i wielkości główek na zawartość witaminy C w świeżej i mrożonej kapuście brukselskiej
Autorzy
Kmiecik W.
,
Lisiewska Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
WLIJANIE PODWIDA I WELICHINY KOCHANOW NA SODERZHANIE WITAMINA C W SWEZHEJJ I MOROZHENNOJJ BRJUSSEL’SKOJJ KAPUSTE
EN
THE EFFECT OF THE VARIETY AND SIZE OF FRESH AND FROZEN BRUSSELS SPROUTS ON VITAMIN C CONTENT
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1989
Tom
40
Numer
3
Opis fizyczny
s.215-222,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kmiecik W.
Zakład Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Podłużna 3, Kraków
autor
Lisiewska Z.
Zakład Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Podłużna 3, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-89359422-2774-43d8-9824-2c81521a4dd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.