Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zawartość składników podstawowych
(
Secomska B.
,
Kunachowicz H.
,
Jelinska M.
,
Lemieszek A.
)
artykuł:
Wartość odżywcza twarogu i jego zastosowanie w technologii potraw
(
Kolenda H.
,
Nowak Z.
)
artykuł:
Zwyczaje żywieniowe marynarzy Polskiej Marynarki Handlowej
(
Babicz-Zielinska E.
,
Kierst W.
)
artykuł:
Ciekawostki kuchnii Babilonii i Asyrii
(
Abdalla M.
)
artykuł:
O właściwe użytkowanie produktów mrożonych i zwiększenie ich asortymentu
(
Gruda L.
)
artykuł:
Racjonalne gospodarowanie żywnością w WRL
(
Domina B.
,
Zborowska M.
)
artykuł:
Receptury potraw warmińskich
(
Aleksiejczyk Z.
,
Sobkowska J.
)
artykuł:
Wykorzystanie procesu gotowania-ekstruzji w gastronomii
(
Skierkowski K.
)
artykuł:
Jak najwydajniej pracować w obranym przez siebie zawodzie
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
"Społemowski znak jakości" - droga do poprawy jakości usług
(
Wodzynska E.
)
artykuł:
Stan sanitarny bloków żywienia w żłobkach
(
Mieleszko T.
,
Szponar L.
)
artykuł:
Krajalnica do pieczywa typ MKP-11.1 Łódzkich Zakładów Metalowych
(
Palma J.
)
artykuł:
Charakterystyka sposobu żywienia kobiet zatrudnionych w zakładzie usytuowanym na terenach rolniczych
(
Krechniak A.
)
artykuł:
Działalność gastronomii w warunkach funkcjonowania "ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi"
(
Lukasiak E.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania mrożonej żywności w gastronomii spółdzielczości spożywców
(
Rutkowska E.
,
Sobanska-Rybacka B.
)
artykuł:
Działalność rynkowa przemysłu chłodniczego
(
Soczowka M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.