Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2016
|
279
|
Tytuł artykułu
Wpływ pochodzenia surowca na ziemniaczane potrawy regionalne Suwałk
Autorzy
Spiel J.A.
,
Ciborska J.
,
Pomianowski J.
,
Suska A.
Warianty tytułu
EN
Impact of the origin on the raw material on traditional Suwałki potato dishes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
potrawy regionalne
potrawy z ziemniakow
wartosc odzywcza
pochodzenie surowcow
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2016
Numer
279
Opis fizyczny
s.99-109,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Spiel J.A.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Ciborska J.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Pomianowski J.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Suska A.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-89198864-2109-4a05-85c4-472193281e0f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.