Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2012
|
60
|
12
|
Tytuł artykułu
Jakość pieczywa ma zachęcać do jego spożywania. Ale czy tak jest?
Autorzy
Rothkaehl J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
wartosc zdrowotna
jakosc
spozycie zywnosci
poziom spozycia
konsumenci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
12
Opis fizyczny
s.6-7,fot.
Twórcy
autor
Rothkaehl J.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-890d25b3-108c-4d23-9620-27b269dd8cbd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.