PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 51 | 1 |

Tytuł artykułu

Znaczenie składników odżywczych z produktów mleczarskich w profilaktyce otyłości u dzieci i młodzieży

Warianty tytułu

EN
The importance of nutrient components of dairy products in the protection of obesity in children and adolescents

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

51

Numer

1

Opis fizyczny

s.58-66,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.M.Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
  • Katedra i Zakład Biochemii, I Wydział Lekarski, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-87f0312d-a109-442a-ba4b-bedea95f3e8e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.