PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 29 | 3 |

Tytuł artykułu

Porównanie metod wykrywania pałeczek salmonella w makaronach

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Comparison of methods of salmonella detection in spaghetti

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

3

Opis fizyczny

s.279-286,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8799b726-a96f-42ad-8e83-5474816c9f21
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.