PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 86 | 10 |
Tytuł artykułu

Zmiany zawartości kwasów L-mlekowego i 3-hydroksymasłowego w jajach kurzych podczas przechowywania w różnych temperaturach

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Changes in the L-lactic and 3-hydroxybutyric acids content in the eggs during storage in different temperatures
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
86
Numer
10
Opis fizyczny
s.809-811,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Higieny Żywności Pochodzenia Zwierzęcego Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego, Al.Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-86ea385d-90c4-4df6-b71f-7368ac3d90d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.