Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
2009
|
6
|
Tytuł artykułu
Rola tłuszczu w kształtowaniu jakości wyrobów mięsnych
Autorzy
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
jakosc wyrobu
tluszcz
produkty miesne
barwa miesa
kwasy tluszczowe
wedliny
tluszcze roslinne
tluszcze zwierzece
wlasciowsci zdrowotne
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2009
Numer
6
Opis fizyczny
s.30-32,fot.
Twórcy
autor
Kowalski R.
Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Pyrcz J.
Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-867d1893-a9ef-41f7-8983-03726b7c91ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.