PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2009 | 6 |

Tytuł artykułu

Rola tłuszczu w kształtowaniu jakości wyrobów mięsnych

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

6

Opis fizyczny

s.30-32,fot.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-867d1893-a9ef-41f7-8983-03726b7c91ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.