PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2009 | 6 |
Tytuł artykułu

Rola tłuszczu w kształtowaniu jakości wyrobów mięsnych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
6
Opis fizyczny
s.30-32,fot.
Twórcy
autor
  • Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-867d1893-a9ef-41f7-8983-03726b7c91ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.