PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2017 | 07 |

Tytuł artykułu

Najczęstrze zagrożenia mikrobiologiczne w mięsie drobiowym - analiza sytuacji epidemiologicznej na podstawie raportów Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA)

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

07

Opis fizyczny

s.96-99

Twórcy

  • Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-86627c28-692b-441f-bb42-e1ab5871643a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.