PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2025 | 39 | 3 |

Tytuł artykułu

Chemical composition and physical parameters of particles as factors of variability of the sorption properties of protein powder preparations

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

3

Opis fizyczny

p.255-267,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Quality Management, Faculty of Management and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
autor
  • Laboratory of Nanomaterials and Nanotechnology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Kraków, Balicka 122, 30-149 Kraków, Poland
  • Department of Engineering and Machinery for Food Industry
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-862d1f64-b2eb-4179-b037-12f455e46487
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.