Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2025
|
39
|
3
|
Tytuł artykułu
Chemical composition and physical parameters of particles as factors of variability of the sorption properties of protein powder preparations
Autorzy
Ocieczek A.
,
Witczak T.
,
Witczak M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2025
Tom
39
Numer
3
Opis fizyczny
p.255-267,fig.,ref.
Twórcy
autor
Ocieczek A.
Department of Quality Management, Faculty of Management and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Witczak T.
Laboratory of Nanomaterials and Nanotechnology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Kraków, Balicka 122, 30-149 Kraków, Poland
Department of Engineering and Machinery for Food Industry
autor
Witczak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31545/intagr/200351
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-862d1f64-b2eb-4179-b037-12f455e46487
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.