Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Rozmowa z Andrzejem Klimkiem, szefem kuchni restauracji mieszczącej się w Pałacu Tłokinia
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Jestem chorobliwie ambitny. Nigdy tego nie ukrywałem. Z Karolem Okrasą, o ludziach, którym zaufał i którzy zaufali jemu, o tym, gdzie szuka inspiracji i czy czuje się ambasadorem polskiej kuchni rozmawia Beata Marcińczyk
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Wszystkie oblicza gastronomii
(
Boruc R.
)
artykuł:
Hotelowe inwestycje
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Tłusto w ten wyjątkowy czwartek
(
Szulborski K.
)
artykuł:
Polska mistrzem smaków!
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Dziczyzna - duma kuchni
(
Kropielnicki M.
)
artykuł:
Hydrosommelier - kelner od wody
(
Gornik G.
)
artykuł:
Pizza łączy narody
(
Russo G.
)
artykuł:
Co słychać w branży?
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Wywiad z laureatami konkursu Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2015 Przemysławem Kopanią i Kamilem Przewdzieckim z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich przy ul. Majdańskiej w Warszawie
artykuł:
Pałac Tłokinia to coś więcej niż restauracja
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Hermesy Poradnika Restauratora prestiżową nagrodą w branży HoReCa
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Wielkie serce kuchni
(
Drygas A.
)
artykuł:
Street food rozwija się z MAKRO
artykuł:
Bez przyprawy ani rusz...
(
Podolski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.