PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 33 | 3 |

Tytuł artykułu

Typy biochemiczne enterokoków wyizolowane z produktów żywnościowych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Biologicheskie tipy ehnterokokkov vydelennye iz pishhevykh produktov
EN
Biochemical types of enterococci isolated from food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

33

Numer

3

Opis fizyczny

s.193-196,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-85f6c982-4676-47e0-bb63-7184fdc06be3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.