PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 19 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ sposobu przygotowania i warunków przechowywania przetworów z owoców dyni olbrzymiej z dodatkiem owoców pigwowca i derenia na ich właściwości fizykochemiczne

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of production method and storage conditions of pumpkin preserves enriched with Japanese quince and cornelian cherry on their physical-chemical properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
19
Numer
3
Opis fizyczny
s.168-178,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Wydział Nauk o Żywności, ul.Chełmońskiego 37/42
autor
  • Katedra Ogrodnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, pl. Grunwaldzki 24, 50-375 Wrocław
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Wydział Nauk o Żywności, ul.Chełmońskiego 37/42
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Wydział Nauk o Żywności, ul.Chełmońskiego 37/42
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-85da305d-f978-444d-b04f-35211f0865b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.