PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 14 | 3 |
Tytuł artykułu

Zawartość wybranych składników chemicznych w dyni makaronowej świeżej po zbiorach i po przechowywaniu oraz konserwowanej – w zależności od nawadniania i odmiany

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Content of chosen of chemical components in fresh macaroni summer squash after harvest and after storage as well as stabilized in dependence from irrigation and cultivar
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
3
Opis fizyczny
s.82-89,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Przechowalnictwa i Przetwórstwa Produktów Roślinnych, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy, ul.Kordeckiego 20, bud.A, 85-225 Bydgoszcz
  • Katedra Przechowalnictwa i Przetwórstwa Produktów Roślinnych, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy, ul.Kordeckiego 20, bud.A, 85-225 Bydgoszcz
autor
  • Katedra Melioracji i Agrometeorologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy, ul.Bernardyńska 6, 85-029 Bydgoszcz
autor
  • Katedra Melioracji i Agrometeorologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy, ul.Bernardyńska 6, 85-029 Bydgoszcz
  • Katedra Melioracji i Agrometeorologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy, ul.Bernardyńska 6, 85-029 Bydgoszcz
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-85cc9bf0-59d8-4cdb-8415-93ed066e2870
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.