PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 34 | 03 |

Tytuł artykułu

Niektóre aspekty wyboru enzymów wskaźnikowych w procesie blanszowania warzyw dla zamrażalnictwa

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Numer

03

Opis fizyczny

s.18-20,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach, Skierniewice

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-85cb0523-5235-4108-b0ac-757777c0fe5a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.