PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 34 | 03 |
Tytuł artykułu

Niektóre aspekty wyboru enzymów wskaźnikowych w procesie blanszowania warzyw dla zamrażalnictwa

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
34
Numer
03
Opis fizyczny
s.18-20,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-85cb0523-5235-4108-b0ac-757777c0fe5a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.