PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 07-08 |

Tytuł artykułu

Jak wzbogacić smak i aromat pieczywa? Słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie

Autorzy

Warianty tytułu

EN
How to enrich bread taste and aroma? Malt and its extracts in the bakery industry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.38-42,tab.,fot.

Twórcy

  • Katedra Żywienia Człowieka, SGGW, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-85c7bf14-e82d-48d6-b5d4-44ff1ea1d90b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.