PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena profilu kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w serach twarogowych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Evaluation of fatty acid profile and trans isomers of the curd cheeses

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

2

Opis fizyczny

s.144-149,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Plac Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-85a61a26-795a-42c7-a644-53e0a1ca3b84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.