PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 2 |
Tytuł artykułu

Ocena profilu kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w serach twarogowych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Evaluation of fatty acid profile and trans isomers of the curd cheeses
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
47
Numer
2
Opis fizyczny
s.144-149,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Plac Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-85a61a26-795a-42c7-a644-53e0a1ca3b84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.