PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 15 | 4 |
Tytuł artykułu

Effect of level of Spirulina supplementation on the fatty acid compositions of adipose, muscle, heart, kidney and liver tissues in Australian Dual-Purpose lambs

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
15
Numer
4
Opis fizyczny
p.945-960,ref.
Twórcy
autor
  • Animal Science and Genetics, Tasmanian Institute of Agriculture, Faculty of Science, Engineering and Technology, University of Tasmania, Private Bag 54 Hobart, TAS 7001, Australia
  • New South Wales Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development Cowra, NSW 2794, Australia
autor
  • CSIRO Food and Nutrition, Oceans and Atmosphere Flagships, Hobart TAS 7001, Australia
  • Animal Science and Genetics, Tasmanian Institute of Agriculture, Faculty of Science, Engineering and Technology, University of Tasmania, Private Bag 54 Hobart, TAS 7001, Australia
  • New South Wales Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development Cowra, NSW 2794, Australia
  • CSIRO Food and Nutrition, Oceans and Atmosphere Flagships, Hobart TAS 7001, Australia
  • Division of Tropical Health and Medicine, Veterinary and Biomedical Sciences, College of Public Health, Medical and Veterinary Sciences, James Cook University Townsville, Queensland 4811, Australia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8590c6a3-a1ad-48fa-ba31-f8a31c2b1ed0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.