PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 34 |
Tytuł artykułu

Ocena otłuszczenia trzody chlewnej skupowanej według masy tuszy i grubości słoniny ("wbc") w zapleczu surowcowym Zakłądów Mięsnych w Ostrołęce

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Evaluation of fat cantent in swine delivered to the Meat Plant in Ostrołęka according to carcoss weight and thickness of back fat ("wbc")
RU
Ocenka zhirnosti svinnejj skupaemykh na osnovanii massy tushi i tolshhiny sala ("wbc") na territorii syr'evojj bazy Mjasokombinata v Ostrolenke
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Wydawca
-
Rocznik
Tom
34
Opis fizyczny
s.75-84,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-85410e03-51d0-4ab9-8eb3-429d6eff3092
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.