PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 3 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. IV. Przeżywalność C.jejuni na powierzchni peklowanego mięsa

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
KHARAKTERISTIKA TERMOFIL’NYKH MIKROBOW IZ RODA CAMPYLOBACTER, IZOLIROWANNYKH IZ RAZNYKH ISTOCHNOKOW. IV. Perezhiwanie C. jejuni na powerkhnosti zasolennogo mjasa
EN
CHARACTERISTICS OF THERMOFILIC MICROORGANISMS FROM THE GENUS CAMPYLOBACTER ISOLATED FROM VARIOUS SOURCES. Part IV. Survival of C. jejuni on the surface of pickled meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
39
Numer
3
Opis fizyczny
s.217-222,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Weterynaryjnej w Puławach, ul.Kołłątaja 40 m.18, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-853bf706-90bb-48d5-97c9-e1368c756034
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.