PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 3 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. IV. Przeżywalność C.jejuni na powierzchni peklowanego mięsa

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
KHARAKTERISTIKA TERMOFIL’NYKH MIKROBOW IZ RODA CAMPYLOBACTER, IZOLIROWANNYKH IZ RAZNYKH ISTOCHNOKOW. IV. Perezhiwanie C. jejuni na powerkhnosti zasolennogo mjasa
EN
CHARACTERISTICS OF THERMOFILIC MICROORGANISMS FROM THE GENUS CAMPYLOBACTER ISOLATED FROM VARIOUS SOURCES. Part IV. Survival of C. jejuni on the surface of pickled meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

3

Opis fizyczny

s.217-222,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Weterynaryjnej w Puławach, ul.Kołłątaja 40 m.18, 24-100 Puławy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-853bf706-90bb-48d5-97c9-e1368c756034
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.