PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 2(21) |
Tytuł artykułu

Effect of naked barley enrichment on the quality and nutritional characteristics of bread - Part I. The effect on wheat bread

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ wzbogacenia jęczmieniem nagim na jakość i wartość żywieniową pieczywa - Część I. Wpływ na pieczywo pszenne
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
p38-45,ref.
Twórcy
autor
  • Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
  • Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
  • Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
  • Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
  • Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-84ca778b-3a7a-4f41-89a6-c8384bcd8709
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.